0 "Μουσικές του Κόσμου"- Εκπομπή 7η (Αγιάσος - Λέσβου)


22/11/2015
Παρουσίαση-επιμέλεια: Μιχάλης Αλιάγας

Νέα σειρά εβδομαδιαίων ραδιοφωνικών εκπομπών μουσικής και πολιτισμού, με τίτλο "Μουσικές του Κόσμου" κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων νήσων "Ο Άγιος Σπυρίδων" 91.1 fm, αλλά και από το διαδικτυακό link http://goo.gl/5DVbKo

Παρουσίαση-επιμέλεια: Μιχάλης Αλιάγας


read more ""Μουσικές του Κόσμου"- Εκπομπή 7η (Αγιάσος - Λέσβου)"

0 5η Εθελοντική Αιμοδοσία την προσεχή Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την προσεχή Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 8:30 πμ - 3:30 μμ η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου θα πραγματοποιήσει την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία της στο Γυμνάσιο Αγιάσου.
Ευχαριστούμε θερμά:
Το Σταθμό Αιμοδοσίας του ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την εποικοδομητική συνεργασία και τη στήριξη των προσπαθειών μας.
Το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγιάσου, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου και τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου για την παραχώρηση των σχολικών χώρων που θα φιλοξενήσουν την Αιμοδοσία.
Τους χορηγούς καταστηματάρχες της Αγιάσου Ορφανό Ιωάννη, Σουσαμλή και ΣΙΑ Ο.Ε., Τζανή Γεώργιο, για την προμήθεια των απαραίτητων κερασμάτων (αλμυρών, χυμών κλπ).
Τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά ΜΜΕ και την Τηλεόραση Μυτιλήνης που συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή προβολή της Αιμοδοσίας.
Τον ακούραστο και πρωτοπόρο Γραμματέα της Επιτροπής Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου, Δημήτρη Μπουρνού, για την αμέριστη βοήθειά του στην οργάνωση της Αιμοδοσίας.
Στηρίξτε την προσπάθειά μας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, προθυμία και αποδοτικότητα. Γίνετε ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΩΗΣ !!!

read more "5η Εθελοντική Αιμοδοσία την προσεχή Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015"
 
>