0 Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών και Φίλων του Πνευματικού Κέντρου Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και κοπή βασιλόπιττας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
«Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2017, στις 6 μ.μ., ανήμερα των Φώτων, θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών και Φίλων του Πνευματικού Κέντρου.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος Φραντζής θα ευλογήσει την παραδοσιακή βασιλόπιτα και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κλεάνθης Κορομηλάς θα κάνει τον απολογισμό δράσης της περασμένης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης, συνοδεύοντας την ομιλία του με παρουσίαση σχετικών διαφανειών στη γιγαντοοθόνη. Θα ακολουθήσει ο οικονομικός απολογισμός του 2016 από τον Ταμία του Αναγνωστηρίου Δημοσθένη Σκλεπάρη.
Η εκδήλωση θα κλείσει όπως κάθε χρόνο με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>