0 «Τς Αριστιράς του λάσ’μου» η καρναβαλική εκδήλωση Αναγνωστήριο Αγιάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟY ΑΓΙΑΣΟΥ
Το προσεχές Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016, το Αναγνωστήριο Αγιάσου ανοίγει την αυλαία των τριήμερων καρναβαλικών εκδηλώσεων της φετινής Αποκριάς με την καθιερωμένη επιθεώρησή του που φέτος έχει τίτλο «Τς Αριστιράς του λάσ’μου». Τη γενική οργανωτική επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Μ. Κουτσκουδής. Τα κείμενα είναι του Αντώνη Μηνά, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Μ. Κουτσκουδή συνυπογράφουν και τη σάτιρα. Μέσα από τα μονόπρακτα και τον έμμετρο λόγο σατιρίζονται με το γνωστό καυστικό και σκωπτικό αγιασώτικο πνεύμα πρόσωπα και γεγονότα της τρέχουσας κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.
Στη φετινή μας εκδήλωση έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ένα σατιρικό μονόπρακτο ηθογραφικού περιεχομένου της Αθηνάς Πιπίνη, που θα παρουσιάσουν Μεσοτοπίτισσες και Μεσοτοπίτες στη ντοπιολαλιά τους. Η συνεργασία αυτή λαβαίνει χώρα στο πλαίσιο της περσινής μας αδελφοποίησης, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων.
Θα δοθούν δυο παραστάσεις, με ώρες έναρξής τους 6 μμ και 8 μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε στο φιλόξενο Θέατρό μας, για να γελάσουμε, να τα «ψάλουμε» στους κρατούντες και να ξεθυμάνουμε!




read more "«Τς Αριστιράς του λάσ’μου» η καρναβαλική εκδήλωση Αναγνωστήριο Αγιάσου"
Flag Counter
 
>