0 Προβολή ντοκιμαντέρ 2ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Μολύβου στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Λέσβος | 25 Ιουλίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μουσικές “Μεταμορφώσεις”
στο Αναγνωστήριο της ΑγιάσουΠροβολή στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων
του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
Παρασκευή, 29.7.2016, 8.30 μ.μ.
Αναγνωστήριο Αγιάσου “Η Ανάπτυξη”
Είσοδος ελεύθερη Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου συνεργάζεται από το φετινό καλοκαίρι για τις πέντε προφεστιβαλικές του εκδηλώσεις με τοπικούς φορείς σε αντίστοιχες πόλεις της Λέσβου. Μέσα από μια σχέση αλληλεπίδρασης με τα μουσεία, τους χώρους του πολιτισμού, τα μνημεία και τους ανθρώπους του νησιού, που διαρκώς αναπτύσσεται, στόχο έχει τη διεθνή προβολή των συνεργαζόμενων θεσμών και της Λέσβου.
 
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 στις 8:30 μ.μ. σε συνεργασία με το Αναγνωστήριο “Η Ανάπτυξη” Αγιάσου θα προβληθεί το μουσικό ντοκιμαντέρ «Μεταμορφώσεις» του Βαγγέλη Ευθυμίου στην αίθουσα κινηματοθεάτρου του Αναγνωστηρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.Λέσβος... Αύγουστος 2015... Ένα πιάνο με ουρά ανηφορίζει το στενό καλντερίμι, για να φτάσει στο εντυπωσιακό βυζαντινό κάστρο στην κορυφή του χωριού. Ένα καλλιτεχνικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Η ταινία ακολουθεί τα βήματα των καλλιτεχνών, διοργανωτών και εθελοντών του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου. Στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου, το ελληνικό καλοκαίρι συνυπάρχει αρμονικά με την κλασική μουσική και κορυφαίοι σολίστ απ’ όλο τον κόσμο, προσφέρουν στους ακροατές αξέχαστες στιγμές. Μέσα από τη μουσική ο τόπος, το κοινό και οι καλλιτέχνες βιώνουν την προσωπική τους μεταμόρφωση... Η ταινία έχει ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=-otlja0hBQc
Το Αναγνωστήριο της Αγιάσου, με έντονη και πολυποίκιλη δραστηριότητα στον εκπαιδευτικό, θεατρικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό τομέα, αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και πλέον καταξιωμένα πανελλαδικά σωματεία που συμβάλλει στη διάσωση και προβολή της τοπικής και μικρασιατικής πολιτιστικής παράδοσης, της λεσβιακής ηθογραφίας, της αγιασώτικης ντοπιολαλιάς.


Γιατί η μουσική εμπνέει, η μουσική συνδέει, η μουσική ενώνει

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μυρτώ Βουνάτσου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
699 2707000read more "Προβολή ντοκιμαντέρ 2ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Μολύβου στο Αναγνωστήριο Αγιάσου"
 
>