0 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ
Και η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν επιτυχής, αφού προσήλθαν 75 εθελοντές από τους οποίους μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι 61. Τους συγχαίρουμε θερμά.
Εκτός από τους νοσηλευτές του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας η Αγροτική Ιατρός κ. Θεοδοσοπούλου Πολυξένη, ο πρώην διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Νίκος Μαυρουδής (που συνέδραμε και στις επτά Αιμοδοσίες μας) και η Ιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Χατζηπαρασκευά Κορνηλία, που προσήλθε εθελοντικά.
Αρκετοί εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, θα το κάνουν στο Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.
Παράλληλα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας θα προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει σ’ αυτή, ώστε διευρυμένη να προχωρήσει στη διοργάνωση δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για τους αιμοδότες συγχωριανούς μας.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου, το Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου και τους χορηγούς  Ιωάννη Ορφανό και Δημήτριο Ταράνη, που στηρίζουν τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.
Αγιάσος 24-10-2016
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ


read more "ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ"

0 Πρωτόγνωρη επιτυχία γνώρισε «Το μεγάλο μας τσίρκο» στην όμορφη και φιλόξενη Κάλυμνο

Δελτίο Τύπου
Πρωτόγνωρη επιτυχία γνώρισε «Το μεγάλο μας τσίρκο» στην όμορφη και φιλόξενη Κάλυμνο. Η θεατρική μας παράσταση έριξε την αυλαία της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου και έγινε αντικείμενο επευφημιών των θεατών, που πλημμύρισαν την αίθουσα του By Night την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 9μμ. Είχε προηγηθεί η τελετή λήξης της διοργάνωσης. Το γέλιο και η συγκίνηση περίσσεψαν ακόμα μια φορά με το ανέβασμα του διαχρονικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλη. Ο κόσμος χειροκροτούσε και τραγουδούσε μαζί μας τα αθάνατα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, που τα έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα στη συλλογική μνήμη η αξέχαστη φωνή του Νίκου Ξυλούρη. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού και την αφόρητη πίεση της κλεψύδρας του χρόνου. Κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα και τους ανεπιτήδευτους επαίνους του καλυμνιώτικου κοινού, που και την επαύριον ακόμα σχολίαζε με τα καλύτερα λόγια την παράσταση. Όλοι μάς ευχαρίστησαν για τη μαγική βραδιά που τους προσφέραμε. Ήταν σίγουρα η κορυφαία ως σήμερα δουλειά της Πειραματικής μας Σκηνής και μια από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στην φετινή Συνάντηση. 

read more "Πρωτόγνωρη επιτυχία γνώρισε «Το μεγάλο μας τσίρκο» στην όμορφη και φιλόξενη Κάλυμνο"
 
>