1 «Το μεγάλο μας τσίρκο» το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης απο την Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το διαχρονικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», το οποίο ανέβασε επί Χούντας στην Αθήνα ο θίασος Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου, θα παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Η ιστορία του ελληνισμού στο διάβα των αιώνων σε συνάρτηση με τους παρεμβατισμούς των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων, που ήθελαν να έχουν δεμένη στο άρμα της ηγεμονίας τους τη δύσμοιρη πατρίδα μας. Μια συνεχιζόμενη εξάρτηση που επέφερε στη χώρα μας και στον πολύπαθο λαό της μύρια δεινά. Ένα έργο που διδάσκει και συγκινεί με την ακατάλυτη διαχρονικότητα των μηνυμάτων του. Μια παράσταση πληθωρική, μεστή περιεχομένου, πλουμισμένη με πρόζα, μουσική και τραγούδι, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών απ’ την αρχή ως το τέλος.
Οι Φίλοι Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας (ΦΙΜΠΟΔ), θεωρώντας ότι η θεατρική αυτή παράσταση φωτίζει αποκαλυπτικά σημαντικές περιόδους της ιστορικής μας διαδρομής, συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, αναδεικνύει την παιδαγωγική αξία της θεατρικής τέχνης και προβάλλει τη ντόπια πολιτιστική δημιουργία, καλεί τους συντοπίτες μας να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις. 
ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

read more "«Το μεγάλο μας τσίρκο» το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης απο την Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου"
Flag Counter
 
>