0 Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου προς τιμή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου
Έγινε χθες με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η καθιερωμένη χορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου προς τιμή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Για δυο και πλέον ώρες τα εκατόν είκοσι μέλη των χορευτικών τμημάτων του ιστορικού σωματείου χόρευαν χορούς της Λέσβου και άλλων περιοχών της Ελλάδας, κάτω από τις επευφημίες και τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών. Συμμετείχαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου και ενήλικες του χορευτικού Μεσοτόπου.
Την εκδήλωση, που παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτης Στ. Σκορδάς, τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος Φραντζής, οι βουλευτές Λέσβου κ.κ. Αθανασίου Χαράλαμπος και Πάλλης Γεώργιος, οι Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου κ.κ. Βαλσαμίδης Θεόδωρος και Πόπη Γόμου-Πρωτογεράκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου κ. Κώστας Αστυρακάκης, και αρκετοί ακόμα επίσημοι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στο δάσκαλό τους κ. Θύμιο Σαραντίδη. Το Αναγνωστήριο απέδειξε ότι συνεχίζει να διακονεί τον πολιτισμό και να μεταλαμπαδεύει την παράδοση στις νέες γενιές, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών και χωρίς να υποστείλει τη σημαία εξαιτίας της πρόσφατης καταστροφής του Θεάτρου του.












Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>