0 Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης», που κυκλοφορεί στις εκδόσεις ΚΨΜ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου έγινε στο POLIS ART CAFE (Πεσμαζόγλου 5 / Στοά Βιβλίου – Αθήνα) την περασμένη Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 9 μμ η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης», που κυκλοφορεί στις εκδόσεις ΚΨΜ.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή, γραφίστρια – μουσικός. Χαιρέτησαν ο εκδότης κ. Βασίλης Ε. Γραμμέλης, ο Αντιδήμαρχος Καισαριανής κ. Σίμος Πολυχρονάκης, ο πρόεδρος της ΟΛΣΑ κ. Νεκτάριος Βακάλης και ο πρόεδρος της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων κ. Μανόλης Σκαρής. Μίλησαν ο συγγραφέας - ιστορικός ερευνητής κ. Κώστας Δανούσης, ο πρώην καθηγητής του ΚΕΣΕΝ και συνδικαλιστής της ΠΕΜΕΝ κ. Μάνθος Ποτήρης και ο συγγραφέας. Προβλήθηκε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ημίωρο μουσικό πρόγραμμα από το σχήμα «Τα φώτα απέναντι».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων :
Ο κ. Χρήστος Τζιντζιλώνης, πρόεδρος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ).
Ο κ. Σίμος Πολυχρονάκης, Αντιδήμαρχος Καισαριανής, και ο κ. Γιώργος Κατημερτζής, πρώην δήμαρχος Καισαριανής και πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Καισαριανής.
Η κ. Τόνια Χαρατσίδου, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Σπίτι του Αγωνιστή».
Ο κ. Στρατής Κόρακας, στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου.
Η κ. Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Η κ. Λίλα Καφαντάρη, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Ο κ. Θόδωρος Γραμματάς, καθηγητής Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο κ. Δημήτρης Νικορέτζος και άλλα μέλη της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Ο κ. Νεκτάριος Βακάλης, πρόεδρος του ΔΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, και ο επίτιμος πρόεδρός της κ. Χριστόδουλος Τσακιρέλλης.
Ο κ. Μανόλης Σκαρής, πρόεδρος του ΔΣ της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων.
Ο κ. Παναγιώτης Σταυρακέλλης, πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών Αθήνας, και ο επίτιμος πρόεδρός του κ. Γιάννης Χατζηβασιλείου.
Ο κ. Στέφανος Λέπουρας, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου.
Ο κ. Αλέξανδρος Λεβαντής, πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Τήνου «Τέχνη και Λόγος».
Ο κ. Παντελής Αρμάος, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τήνου.
Ο κ. Ηλίας Σιγάλας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουνταδιανών Τήνου.
Ο κ. Μάρκος Αλβέρτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαλατάδου Τήνου.
Πολλά ακόμα διοικητικά στελέχη λεσβιακών σωματείων της Αθήνας, αντιστασιακοί, δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων ο κ. Νίκος Μπογιόπουλος, και πολλοί Τηνιακοί, Λέσβιοι, Καισαριανιώτες, Αθηναίοι.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 8μμ θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου στο «Πανελλήνιον καφέ» της Μυτιλήνης.









read more "Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης», που κυκλοφορεί στις εκδόσεις ΚΨΜ"
Flag Counter
 
>