0 ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ


Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 6:30 μμ στο κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου διοργανώνεται εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται παγκοσμίως στις 27 Μάρτη κάθε χρόνου.
Θα προλογίσει ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κλεάνθης Κορομηλάς και ο Μιχάλης Κουτσκουδής-Βουρλής θα διαβάσει το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, που έγραψε ο διεθνούς φήμης ρωσικής καταγωγής σκηνοθέτης, παιδαγωγός και ερευνητής, Ανατόλι Βασίλιεφ, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του σύγχρονου θεάτρου.
Στη συνέχεια θα τιμηθούν για την πλούσια προσφορά τους στο λαϊκό θέατρο οι παλιοί ερασιτέχνες Παναγιώτης Νικολάου Ξαφέλης (Νικρόταλους), Βασίλης Περικλή Τινέλης και Παναγιώτης Σπύρου Πατσέλης. Θα μιλήσουν γι’ αυτούς οι Παναγιώτης Κορομηλάς, Γιώτα Μαϊστρέλη και Κλεάνθης Κορομηλάς, αντίστοιχα. Η παρουσίαση της δράσης τους θα συνοδεύεται από την προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού.
Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση αφιερωμένη στους τιμώμενους από το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου, που θα παρουσιάσει τα μουσικοκινητικά δρώμενα «Ο Ερχομός της άνοιξης» και «Παίζοντας με τη σκιά», με εμψυχώτρια τη δασκάλα Άννα Σεμερτζή και με τη στήριξη της υπεύθυνης του θεατρικού τμήματος Γιώτας Μαϊστρέλη.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τη βράβευση των τιμώμενων.




read more "ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ"
Flag Counter
 
>