0 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣΟΥ






















ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ: ΛΕΣΒΟΥ                                                    ΑΓΙΑΣΟΣ 19/08/2016
ΔΗΜΟΣ: ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣΟΥ                           Αριθμ. Πρωτ.: 44718



Προς :
Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή


ΘΕΜΑ: Ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που επικρατεί εδώ και ένα χρόνο στη Δημοτική Ενότητα Αγιάσου.

Κύριε Υπουργέ,
Εδώ και ένα χρόνο οι κάτοικοι της Αγιάσου ζουν έναν εφιάλτη. Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία. Στο χωριό μας σημειώνονται καθημερινά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων από μια ομάδα “αγνώστων”, όμως γνωστών ατόμων στην τοπική κοινωνία. Σας αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι χθες είχαμε τρία νέα κρούσματα κλοπών (κλάπηκαν από ρόδα σε μηχανάκι μέχρι και αγελάδα).
Μέχρι στιγμής έχουμε επανειλημμένα απευθυνθεί στους τοπικούς αρμόδιους φορείς και έχει ασχοληθεί επανειλημμένα ο τοπικός τύπος, χωρίς να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα. Πριν δεκαπέντε μέρες αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε: 1) Στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, 2) Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 3) Την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, 4) Την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και 5) τη Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση τους για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Αγιάσο και κυρίως των κλοπών και διαρρήξεων που καμιά μέχρι στιγμής δεν έχει διελευκανθεί.
Κύριε Υπουργέ απευθυνόμενος σε εσάς ζητώ και τη δική σας παρέμβασή, για να δοθεί επιτέλους μια λύση σ ΄αυτό το περίεργο, για μια τόσο μικρή κοινωνία φαινόμενο.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕ ΑΓΙΑΣΟΥ





ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΤΣΑΜΠΛΑΚΟΣ
read more "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣΟΥ"

0 Εκδήλωση-αφιέρωμα για την Ευστρατία Τσοκάρου-Μητσιώνη από το Αναγνωστήριο Αγιάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, του τ. Δημάρχου Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσου, του τ. Δημάρχου Αγιάσου κ. Χρύσανθου Χατζηπαναγιώτη και αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-αφιέρωμα  στο συγγραφικό έργο της Αγιασώτισας Ευστρατίας Τσοκάρου-Μητσιώνη, που οργάνωσε το Αναγνωστήριο Αγιάσου στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου του.
Αρχικά προλόγισε ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Κλεάνθης  Κορομηλάς  και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Σκορδάς, φιλόλογος, και ο Γιώργος Ξενέλλης, δάσκαλος, αναφέρθηκαν διεξοδικά  στα έντεκα βιβλία που έχει γράψει η συγγραφέας, όλα στην αγιασώτικη ντοπιολαλιά, στη μεγάλη της αγάπη για το χωριό της και στην πολύπλευρη προσφορά της στη διάσωση και διάδοση του λαϊκού πολιτισμού.
Η εκδήλωση έκλεισε με την τιμώμενη συγγραφέα να ευχαριστεί τους διοργανωτές και τους ομιλητές και όλους αυτούς που τη βοήθησαν υλικά και ηθικά τα είκοσι χρόνια  που γράφει και εκδίδει βιβλία.

Αφίσα
Η τιμώμενη Τούλα Τσοκάρου-Μητσιώνη
Κλεάνθης Κορομηλάς, Παναγιώτης Σκορδάς,
Τούλα Τσοκάρου-Μητσιώνη, Γιώργος Ξενέλλης
read more "Εκδήλωση-αφιέρωμα για την Ευστρατία Τσοκάρου-Μητσιώνη από το Αναγνωστήριο Αγιάσου"

0 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Αγιασώτισας Ευστρατίας Τσοκάρου-Μητσιώνη

Παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, του τ. Δημάρχου Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσου, του τ. Δημάρχου Αγιάσου κ. Χρύσανθου Χατζηπαναγιώτη και αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-αφιέρωμα  στο συγγραφικό έργο της Αγιασώτισας  Ευστρατίας Τσοκάρου-Μητσιώνη, που οργάνωσε το Αναγνωστήριο Αγιάσου στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου του.
Αρχικά προλόγισε ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Κλεάνθης  Κορομηλάς  και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Σκορδάς, φιλόλογος και ο Γιώργος Ξενέλλης, δάσκαλος αναφέρθηκαν διεξοδικά  στα έντεκα βιβλία που έχει γράψει η συγγραφέας, όλα στην αγιασώτικη ντοπιολαλιά, στη μεγάλη της αγάπη για το χωριό της και στην πολύπλευρη προσφορά της στη διάσωση και διάδοση του λαϊκού πολιτισμού.
Η εκδήλωση έκλεισε με την τιμώμενη συγγραφέα να ευχαριστεί τους διοργανωτές και τους ομιλητές  και όλους αυτούς που τη βοήθησαν υλικά και ηθικά τα είκοσι χρόνια  που γράφει και εκδίδει βιβλία.

Η τιμώμενη Τούλα Τσοκάρου-Μητσιώνη
Κλεάνθης Κορομηλάς, Παναγιώτης Σκορδάς,
Τούλα Τσοκάρου-Μητσιώνη, Γιώργος Ξενέλλης
Ο Γιώργος Ξενέλλης στο βήμα
Ο Παναγιώτης Σκορδάς στο βήμα

από κύριο Παναγιώτη Σκορδά
read more "Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Αγιασώτισας Ευστρατίας Τσοκάρου-Μητσιώνη"
Flag Counter
 
>