0 Το Αναγνωστήριο Αγιάσου στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτρα












ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
«Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Αναγνωστήριο Αγιάσου συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιουλίου 2017, στην Πέτρα, με τον τίτλο «Σεργιάνι στο Αιγαίο». Το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου με τη διδασκαλία του χοροδιδασκάλου Θύμιου Σαραντίδη παρουσίασε μια σειρά από παραδοσιακούς χορούς με πιο εντυπωσιακό το «Χορό με τα μαχαίρια».
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας-Παιδικό Τμήμα, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παρακοίλων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου, Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγιούδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοτόπου, Αναγνωστήριο Αγιάσου, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Φίλοι της παράδοσης», Πολιτιστικός Σύλλογος Μολύβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας-Τμήμα Ενηλίκων.
Το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, στις 9μμ, τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα δώσουν μεγάλη συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια της Λέσβου και της Μικράς Ασίας στη Βατούσα, ύστερα από πρόσκληση των Πολιτιστικών Συλλόγων του χωριού.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

Το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου 
στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην Πέτρα.

Το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου 
στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην Πέτρα.

Το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου 
στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην Πέτρα.
read more "Το Αναγνωστήριο Αγιάσου στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτρα"
Flag Counter
 
>