0 Μια ευγενική χειρονομία


Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 11 πμ ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου δέχτηκαν στο Αναγνωστήριο προγραμματισμένη επίσκεψη του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Αρχιπελάγους, υποστράτηγου κ. Σταύρου Τσερπέ, ο οποίος για πολλοστή φορά συνεχάρη τη διοίκηση του Πνευματικού μας Κέντρου για τον αγώνα που δίνει με πάθος και ανιδιοτέλεια για τη διάσωση και διάδοση των λαογραφικών παραδόσεων του τόπου μας και κατέθεσε υπέρ του σωματείου μας το ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00€), ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη σημαντικότατη εθνική και κοινωνική προσφορά του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην ακριτική περιοχή μας και στην πατρίδα ευρύτερα.
Η ευγενική αυτή χειρονομία, που όπως τόνισε ο κ. Τσερπές έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, αποτελεί για μας επιβράβευση του πολυδιάστατου έργου μας και είναι η πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του σωματείου μας που πέραν των τιμητικών επαίνων γίνεται αποδέκτης και οικονομικής δωρεάς εκ μέρους των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η πατρίδα μας σήμερα δίνει πολυμέτωπη μάχη σε πολλά επίπεδα, οικονομικό, κοινωνικό, διπλωματικό, πολιτιστικό… Ο καθένας πρέπει να μάχεται στις επάλξεις του κοινού αγώνα, φυλάττοντας τις Θερμοπύλες που του έλαχαν. Η προχτεσινή σας χειρονομία ήρθε να επαληθεύσει ότι επιτελούμε στο ακέραιο το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα και τον τόπο. Άνδρες γαρ πόλιος πύργος!


read more "Μια ευγενική χειρονομία"
Flag Counter
 
>