0 Η Πηγή Δεβετζή στην Αγιάσο!

Στην πολύβουη και παλλόμενη από ζωή Αγιάσο φιλοξενείται αυτές τις μέρες η δις ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, με την ευκαιρία του δεκαπενταύγουστου και της μεγάλης θρησκευτικής και εμπορικής πανήγυρης, που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου στο γραφικό ορεινό κεφαλοχώρι του νησιού μας. Χθες σεργιάνισε στα καλντερίμια του χωριού, επισκέφθηκε την εκκλησία της Παναγίας και ξεναγήθηκε στο Αναγνωστήριό μας από το φίλο Ηλία Παπαπορφυρίου και τον πρόεδρό μας Κλεάνθη Κορομηλά.
Η ίδια σημειώνει στο χρονολόγιό της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Ηλία και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου και γλυκύτατο κ. Κλεάνθη Κορομηλά και τους κατοίκους του υπέροχου αυτού χωριού για την φιλοξενία και την ξενάγηση και την τιμή που μας κάνουν!!! Η καλοσύνη, η ευγένεια και η θετική ενέργειά σας είναι κάτι το μοναδικό!! Χίλια ευχαριστώ για όλα!!»
Χθες το μεσημέρι διεξήχθησαν και οι εκλογικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων στο Πνευματικό μας Κέντρο. Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που ανανεώθηκε κατά τα 3/7 με νέους εξαίρετους συμβούλους, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.Η εφορευτική επιτροπή των εκλογών επί το έργον!
Η Πηγή δοκιμάζει τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες
Στιγμιότυπο από τις εκλογικές αρχαιρεσίες της Κυριακής 7-8-2016.
Αριστερά η Πηγή Δεβετζή
Στο Λαογραφικό Μουσείο του Αναγνωστηρίου

read more "Η Πηγή Δεβετζή στην Αγιάσο!"
 
>