0 Η νέα ιστοσελίδα της Αγιάσου (agiasos.gr)

Η νέα ιστοσελίδα της Αγιάσου (agiasos.gr)

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της Αγιάσου, μέσα από την οποία θα σας σεργιανίσουμε στις ομορφιές της αγαπημένης γενέτειράς μας, της όμορφης νυφούλας του βιγλάτορα Ολύμπου, της μάνας του λεσβιακού λαϊκού πολιτισμού, της σημαιοφόρου των αγωνιστικών παραδόσεων του τόπου μας.
Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην παγκόσμια προβολή του δομημένου, φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος της Αγιάσου, στην παρουσίαση και καταγραφή της ιστορίας της, στην ενημέρωσή σας για θέματα επικαιρότητας που αφορούν το χωριό μας, στην ανάδειξη της τοπικής αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, στη διαφήμιση των τοπικών επιχειρήσεων, στο στήσιμο γεφυρών επικοινωνίας με τους απόδημους ομογενείς μας, στην ψυχαγωγία σας…
Ευχαριστούμε θερμά τον Προκόπη (Μπέμπη) Αριστ. Τζανετή, κάτοικο Νέας Υόρκης ΗΠΑ, και τον Παναγιώτη (Τάκη) Ευστρ. Τζίννη, κάτοικο Αθήνας, χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία των οποίων πήρε σάρκα και οστά το όραμα της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας.
Ευχαριστούμε επίσης για την άψογη συνεργασία τους την ομάδα Pelagus Creative Web (κατασκευή ιστοσελίδων), καθώς και τη Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή για τη γραφιστική υποστήριξη.

Καλή σας περιήγηση...

Οι διαχειριστές του http://www.agiasos.gr/
Παναγιώτης Μιχαήλ Κουτσκουδής – Γρηγόρης Δημητρίου Δεϊλόγκος


Βρείτε την ιστοσελίδα agiasos.gr και στα social media:




Το λογότυπο της ιστοσελίδας,
που σχεδιάστηκε από τη Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή.

read more "Η νέα ιστοσελίδα της Αγιάσου (agiasos.gr)"
Flag Counter
 
>