0 Δελτίο Τύπου 6ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου προχωρούν:
Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρες 9 πμ – 12 μ στην ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ για νέους Εθελοντές Αιμοδότες στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.
Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρες 9 πμ – 3 μμ στη διοργάνωση της 6ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Την Κυριακή, 22-5-2016, για πρώτη φορά, παράλληλα με την αιμοδοσία θα ληφθεί δείγμα αίματος από τους εθελοντές αιμοδότες, για να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που δικαιούνται!!
Στηρίξτε την προσπάθειά μας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, προθυμία και αποδοτικότητα. Γίνετε ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΩΗΣ !!!
Πάμε ΓΕΡΑ, πάμε ΜΑΖΙΚΑ !!!read more "Δελτίο Τύπου 6ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου"

0 Το Αναγνωστήριο τίμησε τον προστάτη του Αρχάγγελο Μιχαήλ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
«Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Έτος ιδρύσεως 1894
Τηλ.: 22520-22240
Φαξ: 22523-50560
Web site: http://www.anagnostirioagiasou.gr

Αγιάσος – Λέσβου Τ.Κ. 81101

Αγιάσος, 15 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή των Μυροφόρων, 15 Μαΐου 2016, το Αναγνωστήριο, όπως κάθε χρόνο από το 1894 που ιδρύθηκε, τίμησε τον προστάτη του Αρχάγγελο Μιχαήλ, το ξωκλήσι του οποίου βρίσκεται στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου Καστέλι που δεσπόζει στην είσοδο της Αγιάσου.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 14 Μαΐου 2016, τελέστηκε εσπερινός στο Καστέλι και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 το πρωί στον ίδιο χώρο έγινε η θεία λειτουργία. Στη συνέχεια η πομπή με την πολύ παλιά εικόνα του Αρχάγγελου κατέβηκε απ’ το Καστέλι στην είσοδο της κωμόπολης και με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Αναγνωστηρίου και πλήθους κόσμου κατέληξε στην αίθουσα του θεάτρου, όπου έγινε το προσκύνημα της εικόνας και η καθιερωμένη αρτοκλασία. Ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, κ. Κλεάνθης Κορομηλάς, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση των τιμητικών εκδηλώσεων, στον ευπρεπισμό του ναϋδρίου και του περιβάλλοντος χώρου, στην αποκατάσταση του καταρρεύσαντος τοιχίου του περιβόλου και ζήτησε την οικονομική στήριξη του κόσμου για την ολοκλήρωση της πατωμένης που οδηγεί στην κορυφή του λόφου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

read more "Το Αναγνωστήριο τίμησε τον προστάτη του Αρχάγγελο Μιχαήλ"
 
>