0 Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα παρουσιάσει το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας Τσίρκο»

Δελτίο Τύπου
Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα παρουσιάσει το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας Τσίρκο», που παίχτηκε με πρωτόγνωρη επιτυχία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 9 μ.μ. στο θέατρο «By Night» της Καλύμνου, ρίχνοντας την αυλαία της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. Το γέλιο και η συγκίνηση περίσσεψαν ακόμα μια φορά. Ο κόσμος χειροκροτούσε και τραγουδούσε μαζί με τους ερασιτέχνες τα αθάνατα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, που τα έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα στη συλλογική μνήμη η αξέχαστη φωνή του Νίκου Ξυλούρη. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού και την αφόρητη πίεση της κλεψύδρας του χρόνου. Κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα και τους ανεπιτήδευτους επαίνους του καλυμνιώτικου κοινού, που και την επαύριον ακόμα σχολίαζε με τα καλύτερα λόγια την παράσταση.
Ελπίζουμε και οι συντοπίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους και να απολαύσουν τις δυο παραστάσεις μας. 








read more "Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα παρουσιάσει το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας Τσίρκο»"
Flag Counter
 
>