0 Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου παρουσίασε στο Κινηματοθέατρό του «Το μαύρο ψαράκι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου παρουσίασε στο Κινηματοθέατρό του «Το μαύρο ψαράκι», θεατρική διασκευή του παραμυθιού του Σαμάντ Μπεχρανγκί.
Με το κλείσιμο της φετινής χρονιάς τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στο θεατρικό παιχνίδι έστησαν μια παράσταση με αφορμή το παραμύθι του Σαμάντ Μπεχρανγκί, όπου ένα μικρό ψάρι αποφασίζει να ταξιδέψει για να μάθει που τελειώνει το ποτάμι στο οποίο ζει. Στο δρόμο του, όπως σε κάθε ταξίδι, συναντά ζώα που το βοηθούν και το συμβουλεύουν, όπως και ζώα από τα οποία πρέπει να προστατευτεί. Με αυτό τον καλοκαιρινό τρόπο αποχαιρέτησαν για φέτος τα παιδιά το θεατρικό παιχνίδι και μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στην εμψυχώτριά τους δασκάλα Άννα Σεμερτζή, στη Γιώτα Μαϊστρέλη, υπεύθυνη του θεατρικού τμήματος του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, που επιμελήθηκε τους φωτισμούς, στο φίλο Νικήτα, που βοήθησε στην ηχητική κάλυψη και συνόδεψε το τραγούδι των παιδιών με την κιθάρα του, και σ’ όλους τους φίλους θεατές που ήρθαν να σβήσουν τον αποπνικτικό κάματο της σημερινής μέρας με τη δροσιά που αποπνέει η χάρη και η γλυκύτητα των νέων φυντανιών που βλασταίνουν στον καρπερό μπαχτσέ της μακρόχρονης θεατρικής μας παράδοσης.






Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>