0 Δεν μπόρεσε να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε μαζικά να το δει το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρά το γεγονός ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης πλημμύρισε δυο φορές στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Αναγνωστηρίου Αγιάσου με το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», δεν μπόρεσε να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε μαζικά να το δει. Για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση, θα πραγματοποιηθεί και άλλη παράσταση την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις 8:30΄ μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Οι θεατές απόλαυσαν ένα έργο όπου αποκρυσταλλώνεται η ιστορία του ελληνισμού στο διάβα των αιώνων μέσα από μια απολαυστική, ανελέητη σάτιρα, στην οποία εναλλασσόταν συνεχώς η συγκίνηση με το γέλιο, η κωμωδία με το δράμα, και αντάμειψαν την προσπάθεια των ερασιτεχνών με τις θερμές τους επιδοκιμασίες. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία, πέρα από τις έξοχες ερμηνείες όλων των ηθοποιών, είχε η ζωντανή μουσική και το τραγούδι, που καταχειροκροτήθηκαν.
Ευχαριστούμε το θεατρόφιλο κοινό, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τους χορηγούς για την οικονομική τους στήριξη, το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για την παραχώρηση της αίθουσας, τη «ΘΕΣΙΣ» και τα αδελφά θεατρικά σωματεία ΦΟΜ, Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Λέσβου και ΑΣΤΕΓΟΙ, τους χορηγούς επικοινωνίας (Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και lesvosnews.net) και όλους όσοι συνέβαλαν στο ανέβασμα του έργου και τις επιτυχείς παραστάσεις του.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>