0 Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στην Ευρειακή του κόλπου Γέρας για δύο σχεδόν ώρες και καταχειροκροτήθηκαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πολύ ωραίος χώρος στο λιμανάκι της Ευρειακής γέμισε ασφυκτικά από φίλους της παράδοσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Παγγεραγωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου για μια βραδιά με μουσική, χορούς και τραγούδια της Λέσβου και της Μικράς Ασίας.
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στην Ευρειακή του κόλπου Γέρας για δύο σχεδόν ώρες και καταχειροκροτήθηκαν.
Έπαιξαν σαντούρι: Μύρτα Ανέμου, Μιλτιάδης Αργύρας, Ουρανία Αργύρα, Σοφία Κουταλέλλη, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς, Μιχάλης Τζανής , Σταυρούλα Χριστοδουλουπούλου.
Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Βάσω Κεφάλα
Τραγούδι: Σοφία Σκορδά
Κιθάρα, διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου
Χόρεψε το χορευτικό του Παγγεραγωτικού με τη διδασκαλία του Βασίλη Αγκοπιάν.
Χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Γιώργος Ζορμπάς και ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου Παναγιώτης Σκορδάς.
Το Αναγνωστήριο Αγιάσου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τη χορηγία και τον Παγγεραγωτικό Σύλλογο για τη ζεστή φιλοξενία.
Επόμενη εκδήλωση Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017, Κάστρο Μυτιλήνης.





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>