0 6η Εθελοντική Αιμοδοσία με 71 μονάδες αίματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρες 9 πμ - 3 μμ, η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου πραγματοποίησε την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία της στο Γυμνάσιο Αγιάσου. Προσήλθαν 76 εθελοντές, από τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι 71, μια εξαιρετική συγκομιδή, η δεύτερη καλύτερη επίδοσή μας μετά απ’ αυτή της 4ης Αιμοδοσίας με 74 μονάδες αίματος!
Ευχαριστούμε θερμά:
Όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και εκπλήρωσαν για άλλη μια φορά το ανθρωπιστικό τους χρέος!
Το Σταθμό Αιμοδοσίας του ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την εποικοδομητική συνεργασία και ιδιαίτερα: τον πολύπειρο συνταξιούχο γιατρό και Πρόεδρο της Επιτροπής Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου Νίκο Μαυρουδή, τον τέως Προϊστάμενο της Μονάδας Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βασίλη Μακαρώνη, τις αγροτικές γιατρούς Αντιγόνη  Πανά και  Δαμασκηνή Πολυχρόνη, που στην παρθενική τους συμμετοχή σε Αιμοδοσία αποδείχτηκαν όχι μόνο καλοπόδαρες, αλλά και ικανότατες, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό (Φωτεινή Κυριακού, Γεωργία Ανδρέου, Θεόδωρο Κολοκούρα).
Τον ακούραστο και πρωτοπόρο Γραμματέα της Επιτροπής Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου, Δημήτρη Μπουρνού, για την αμέριστη βοήθειά του στην οργάνωση της Αιμοδοσίας, καθώς και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευεργέτουλα, Ιωάννα Σίμου, για τη βοήθειά της.
Το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγιάσου, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου και τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου για την παραχώρηση των σχολικών χώρων που θα φιλοξενήσουν την Αιμοδοσία.
Τους χορηγούς ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΕ και ΟΡΦΑΝΟ Π. ΙΩΑΝΝΗ για την προμήθεια των απαραίτητων κερασμάτων (αλμυρών, χυμών κλπ).
Τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά ΜΜΕ και την Τηλεόραση Μυτιλήνης που συμβάλλουν πάντα στην καλύτερη δυνατή προβολή της Αιμοδοσίας.
Όσοι δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, μπορούν να μεταβούν με την πρώτη ευκαιρία στο ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Μυτιλήνης και να δώσουν αίμα στο Σταθμό Αιμοδοσίας, φροντίζοντας οι μονάδες αίματος να καταχωριστούν υπέρ της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου.
Στηρίξτε την προσπάθειά μας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, προθυμία και αποδοτικότητα. Γίνετε ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΩΗΣ !!!






Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>